Samoopalovací krémy: bronzová pokožka za 6 sekund | Consulta
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
Přihlášení
Porovnat
0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Menu

Samoopalovací krémy: bronzová pokožka za 6 sekund

Mnoho z nás má ještě zafixované, že samoopalovací krém rovná se oranžovožlutá barva pokožky, několik tmavších fleků na těle, zbarvené ruce a oblečení. A myslíme si, že krásně vypadající zdravé opálení modelek a modelů pochází z pobytu na sluníčku nebo ze solárií. Opak je ale pravdou. Jsou to právě moderní samoopalovací krémy, které získávají na stále větší oblibě nejen celebrit a mohou za přirozeně vypadající pokožku zářivě bronzové barvy.


Solária vs. opalovací krémy: výhody a nevýhody

Opalování v soláriu nebo na slunci s sebou nese mnoho rizik a může mít negativní vliv na zdraví kůže (jedním z nich je například předčasné stárnutí kůže). V soláriu i na sluníčku je pro efekt opálení třeba investovat více času a v případě solárií i peněz. V neposlední řadě, u solárií je třeba pečlivě vybírat solární studia, a vybírat striktně pouze ty, které provádí pravidelnou kontrolu a výměnu lamp. Solária, která nejsou správně udržována, představují pro zdraví kůže významné riziko.

Samoopalovací krémy žádnou z těchto nevýhod nemají a stávají se tak moderní variantou, jak s malými náklady dosáhnout krásného opálení a hlavně s ohledem na zdraví a hebkost pokožky. Samoopalovací krém je možné aplikovat prakticky kdykoliv a kdekoliv a jeho efekt je viditelný už několik hodin po aplikaci

Co by měl mít samoopalovací krém nové generace?

Moderní samoopalovací krémy obsahují kromě DHA (látka způsobující broznový odstín kůže) mnoho dalších přírodních složek, jako jsou antioxidanty, vitamíny nebo vzácné oleje, které pomáhají pokožku udržovat zdravou a hebkou. Kvalitní samoopalovací krémy mají také lehčí a méně mastnou strukturu, díky které se krém lépe nanáší a je snadné docílit efektu rovnoměrného opálení.


Špičky mezi samoopalováky: krémy, spreje i pěny

Špičkou mezi samoopalovacími krémy je samoopalovací krém ABRACADABRA od prémiové značky Locherber. Je možné ho používat na obličej, dekolt i tělo. Má velmi jemnou, nemastnou konzistenci a je obohacený o výtažek z másla karité, rýže a granátového jablka. Pleť hydratuje a chrání ji před oxidačním stresem.

Zejména mezi muži jsou oblíbené samoopalovací spreje, které stačí nastříkat ze vzdálenosti asi 30 cm od té části těla, kterou chcete opálit. Samoopalovací efekt je rovnoměrný a viditelný už pár okamžiků po aplikaci (vrcholu dosahuje po 6 hodinách). Aplikace tohoto spreje je stejně účinná jako cyklus 4/5 solárií poslední generace, ale za nižší cenu a bez zdravotních rizik pro pokožku. Samoopalovací spreje jsou dostupné i v BIO kvalitě.

Instantní bronzer: opálení za 6 sekund

Našim posledním tipem v moderních samoopalovacích krémech jsou pěny na bázi instantních bronzerů. Tedy těch produktů, které se používají k okamžitému zabarvení pokožky. Zatím co opalovací krémy potřebují k plnému rozvinutí jejich efektu několik hodin, např. samoopalovací pěna Palazzo Rosa poskytuje bronzové opálení už 6 sekund po aplikaci. Tato pěna je navíc je hydratační, zklidňující s anti-age efektem.

Co říci závěrem? Samoopalovací krémy jsou moderní alternativou, jak mít zdravě vypadající pokožku s minimem zdravotních rizik a za podstatně nižší cenu, než by stálo opalování v soláriích. Moderní samoopalovací krémy navíc dokážou o pokožku pečovat a předcházet jejímu předčasnému stárnutí.


Související články

Osvěžovač vzduchu

Osvěžovač vzduchu

Jaké jsou druhy osvěžovačů vzduchu a jak vybrat ten nejlepší?
Rady pro používání katalytické lampy

Rady pro používání katalytické lampy

Praktické rady pro použití katalytické lapmy.
Jak se bezpečně opalovat?

Jak se bezpečně opalovat?

Mírné opalování není škodlivé. Naopak! Sluníčko je zdrojem energie. Působení jeho paprsků má kladný vliv na naše zdraví i na naši psychiku.
Pár rad jak na masky na obličej.

Pár rad jak na masky na obličej.

Jak používat masky na obličej?
Péče o pleť

Péče o pleť

Pleť je neustále vystavována slunci a škodlivým vlivům ovzduší, proto je důležité jí poskytovat speciální péči.
Jak poznat luxusní svíčku

Jak poznat luxusní svíčku

Dříve sloužily svíčky jen jako zdroj světla a tepla. V dnešní době se spíše používají jako dekorace a pro relaxaci.