Palazzo Rosa Hydratační krém na obličej - 50 ml | Consulta
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
Přihlášení
Porovnat
0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Menu

Palazzo Rosa Hydratační krém na obličej - 50 ml

Každodenní hydratační péče vhodná pro všechny typy pleti. Aktivní složky vyživují a chrání epidermis.

Kód: CP-PR00020
Výrobce: Palazzo Rosa
Dostupnost:
Poslední 1 ks

Zboží odešleme: úterý 16.4.2024i

Cena s DPH 1 863
Kč bez DPH 1 539,67
Koupit (ks):
Doprava zdarma
Záruka 24 měsíců

Varianty produktu

Popis produktu

Každodenní hydratační péče vhodná pro všechny typy pleti. Aktivní složky vyživují a chrání epidermis.

Každodenní hydratační ošetření obličeje pro všechny typy pleti. Přítomné aktivní složky chrání a vyživují pokožku tím, že zvyšují plasticitu tkání a zajišťují optimální hydrataci pokožky a dodávají jí tak pružnost a pevnost. Tento krém má antioxidační, fotoprotektivní, dekongestivní, protizánětlivé účinky a působí proti stárnutí, proti tvorbě vrásek, výrazových linií, ochabování pokožky a její dehydrataci. Osvěžuje pokožku, chrání ji před působením kouře, slunce a smogu a před volnými radikály. Udržuje pleť mladou a pružnou.

Použití: naneste ráno jemnou masáží, aby se krém dobře vstřebal.

Naše rada: hydratační krém je velmi podobný Anti-age krému, ale jeho konzistence je lehčí. Je ideální pro suchý typ pleti.

Obsahuje květovou vodu damašské růže v BIO kvalitě.

Další aktivní látky: kyselina hyaluronová, kmenové buňky, resveratrol, koenzim Q10, vitamín E, arganový olej, šnečí extrakt.

  • Kyselina hyaluronová: dodává pokožce její speciální vlastnosti jako je odolnost a zachování tvaru. Stimulací tvorby kolagenu a pojivové tkáně chrání kyselina hyaluronová tělo před viry a bakteriemi, zvyšuje plasticitu tkání a zajišťuje optimální hydrataci pokožky. Díky kyselině hyaluronové si pokožka udržuje pružnost a pevnost. Účinek po aplikaci je prakticky okamžitý, pokožka vypadá hydratovanější, zdravější a plnější.
  • Kmenové buňky: vzhledem k velmi vysokému procentu látek EGF (Epidermal Growth Factor) mají antioxidační, fotoprotektivní, dekongestivní, protizánětlivé a proti-stárnoucí účinky. Používají se samozřejmě rostlinné kmenové buňky, které jsou velmi podobné našim kmenovým buňkám. Výtažky z rostlinných kmenových buněk se snadno metabolizují buňkami v naší pleti.
  • Resveratrol: známý svými antioxidačnímii, ochrannými, protizánětlivými, proti-stárnoucími, protivráskovými a hojivými účinky, chrání pokožku před buněčným stresem. Resveratrol také prodlužuje životnost buněk aktivací sirtuinu, proteinu dlouhověkosti, který se nachází v kůži. Tento protein prodlužuje život buněk zhutněním DNA a ochranou genomu každé buňky.
  • Koenzim Q10: silný antioxidant, působí proti tvorbě volných radikálů, zvyšuje účinek vitaminu E a zpomaluje jeho oxidaci. Aktivní Anti-Age, energizující, obnovuje lipidovou bariéru ve prospěch správného fungování buněčných membrán.
  • Vitamín E: velmi silný antiradikál a antioxidant, rozhodujícím způsobem působí proti tvorbě vrásek, výrazových linií, ochabování a dehydrataci pokožky, osvěžuje pokožku a chrání ji před působením kouře, slunce a smogu a před volnými radikály. Udržuje pleť mladou a pružnou.
  • Arganový olej: za studena lisovaný s mnoha antioxidačními, zpevňujícími, zvlhčujícími a zvláčňujícími účinky. Skutečně je schopen výrazně zlepšit hydrataci pokožky a v důsledku toho zvyšuje její obranyschopnost a pružnost.
  • Šnečí extrakt: neboli šnečí sliz je velmi rychlý regenerant pokožky, vysoce výživná složka díky silné přítomnosti vitamínů a bílkovin. Především má silný zvlhčující účinek díky své filmotvorné struktuře, která má schopnost zadržovat vodu na pokožce a zajišťovat dlouhodobou hydrataci. Díky kombinovanému účinku některých látek, jako je kolagen, alantoin a různé vitamíny, překvapivě urychluje hojení pokožky. Je to velmi zklidňující látka vhodná k ošetření zarudnutí pleti v důsledku dlouhodobého vystavení se slunci, chladu a špatnému počasí. Pozn. šnečí sliz je v Itálii na rozdíl od Francie sbírán v souladu s etickým a ekologickým chováním k živočichům a přírodě. Šneci nejsou nijak stresováni ani pobízeni, aby se zvýšila jejich aktivita a tedy produkce. Značka Palazzo Rosa používá pouze certifikovaný šnečí sliz NO STRESS SNAIL, který garantuje přirozený chov šneků.

Balení: elegantní skleněný flakón 50 ml.

Doporučuje se spotřebovat přípravek do 6 měsíců od jeho prvního otevření.

INGREDIENTS:
Aqua [Water], Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Cetearyl alcohol, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Rosa damascena flower water (*), Sorbitan stearate, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Snail secretion filtrate, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Resveratrol, Argania spinosa kernel oil (*), Ubiquinone, Sodium hyaluronate, Tocopheryl acetate, Xanthan gum, Vitis vinifera fruit meristem cell culture, Parfum [Fragrance], Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Linalool, Limonene, Eugenol, Benzyl alcohol, Ethylhexylglycerin.
(*) z biologického zemědělství

Parametry produktu

Záruka
24 měs.
Výrobce
Palazzo Rosa
Určení
Pro ženy
Použití
Hydratační
Účinnek
Vyplnění vrásek
Typ pleti
Suchá
Kdy používat
Den
UV faktor
-
Objem
50 ml
Kolekce
-
Vůně
-

Související produkty