Make-up ve spreji: krásná pleť za 10 vteřin | Consulta
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
Přihlášení
Porovnat
0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Menu

Make-up ve spreji: krásná pleť za 10 vteřin

Datum: 18.5. 2023

Kdo by neslyšel ty známé předsudky, že make-up ucpává póry, vysušuje pokožku a že jeho nositelky vypadají nepřirozeně. Možná to platilo v době, kdy byl make-up v plenkách, ale díky modernímu vývoji v kosmetickém průmyslu se make-up dostal na úplně jinou úroveň. Make-up nové generace dovede pleť nejen sjednotit a zkrásnit, ale zvládne ji i vyživovat a pečovat o ni. 

Nejmodernější technologie: magic beauty refiner

Magic beauty refiner se obvykle používá pro popis kosmetického produktu, který zjemňuje, vyhlazuje a sjednocuje tón pleti. Obsahuje malé částice, které dokážou vyplnit drobné vrásky a póry a vytvořit hladký povrch pokožky. Tyto produkty navíc obsahují hydratační složky a antioxidanty, takže pleť nejen dělají krásnější, ale dokonce o ni i pečují a působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Absolutní novinka: make-up ve spreji

Absolutní novinkou, kterou si zamilujete je make-up ve spreji. Stojí právě na technologii „Magic beauty refiner“, nemastí a umožňuje pleti dýchat. Make-up ve spreji se aplikuje na pleť přímo sprejem. Je to nejnovější technologie aplikace, kterou když jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít jinak. Make-up ve spreji je z jemných a lehkých částic, které se rovnoměrně rozptýlí po obličeji. A vybrat si můžete z několika odstínů. Světlejších pro jemné krytí, až po tmavších pro plné krytí.

B-selfie: make-up pro nejnáročnější

Chcete si udělat opravdu radost? Vyzkoušejte make-up ve spreji značky B-selfie. Tento make-up v sobě navíc obsahuje směs drahých a vysoce účinných pigmentů, díky kterým je struktura make-upu nesrovnatelná s jinými produkty na trhu. Snižuje viditelnost drobných nedokonalostí obličeje a díky peptidu CG- TGP2 zajistí vaší pleti jasný a zdravý vzhled. Aplikuje se přímo na pokožku ze vzdálenosti asi 30 cm. Pro dokonalý vzhled můžete jemně rozetřít štětcem. A za 10 sekund uvidíte nejlepší make-up, jaký jste na sobě kdy měla. Jednotný, přirozený a pečující o vaši pleť.


Související články

Osvěžovač vzduchu

Osvěžovač vzduchu

Jaké jsou druhy osvěžovačů vzduchu a jak vybrat ten nejlepší?
Rady pro používání katalytické lampy

Rady pro používání katalytické lampy

Praktické rady pro použití katalytické lapmy.
Jak se bezpečně opalovat?

Jak se bezpečně opalovat?

Mírné opalování není škodlivé. Naopak! Sluníčko je zdrojem energie. Působení jeho paprsků má kladný vliv na naše zdraví i na naši psychiku.
Pár rad jak na masky na obličej.

Pár rad jak na masky na obličej.

Jak používat masky na obličej?
Péče o pleť

Péče o pleť

Pleť je neustále vystavována slunci a škodlivým vlivům ovzduší, proto je důležité jí poskytovat speciální péči.
Jak poznat luxusní svíčku

Jak poznat luxusní svíčku

Dříve sloužily svíčky jen jako zdroj světla a tepla. V dnešní době se spíše používají jako dekorace a pro relaxaci.