Jak poznat kvalitní sprchový gel? Textura a složení napoví. | Consulta
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
517 356 635(Po-Pá, 8:00-16:30 hod.)
Přihlášení
Porovnat
0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žádné oblíbené produkty.

Menu

Jak poznat kvalitní sprchový gel? Textura a složení napoví.

Datum: 9.5. 2023

Díky sprchovému gelu smyjeme z pokožky pot a nečistoty, které se na ní nahromadily v průběhu dne. Kvalitní sprchové gely ale mohou být obohaceny o speciální složky, jako jsou hydratační a revitalizační látky, které pokožku navíc vyživují a chrání. Bonusem může být i příjemná svěží vůně, která dovede dobře naladit. Jak poznat kvalitní sprchový gel a proč je dobré ho používat?

Přírodní složky kvalitních „sprcháčů“ versus umělá barviva těch obyčejných

Luxusní sprchové gely obsahují přírodní a vysoce kvalitní složky, jako jsou extrakty z rostlin, oleje a vitamíny, které mají pozitivní vliv na pokožku a chrání ji před vysoušením. Mají také jemnou a hladkou texturu, která se na pokožce snadno rozprostře a jejich účinnost v čištění a ošetřování pokožky je vyšší než v případě nekvalitních (a obvykle cenově nižších) sprchových gelů. Levnější sprchové gely obsahují obvykle sloučeniny chemických látek, umělých barviv a umělých vůní, které mohou na citlivou pokožku působit dráždivě a mohou být škodlivé k životnímu prostředí.

Dva ukazatele kvality: textura a vůně

Kvalitní sprchový gel má většinou příjemně krémovou a hebkou strukturu, ty obyčejné sprchové gely se obvykle vyznačují gelovitou strukturou, která zanechává lepivý, nebo mastný pocit. Kvalita sprchového gelu lze ale kromě textury rozpoznat i čichem. Zatímco v případě použití kvalitních surovin ucítíte příjemnou a svěží vůni (která nebude vadit ani lidem s citlivým čichem), u chemických napodobenin levnějších sprchových gelů obvykle dovedeme rozpoznat nepřirozenou až nepříjemnou vůni.

Hypoalergenní mýdla z mléčné syrovátky

Hitem mezi sprchovými gely pro všechny, kteří oceňují kvalitu a péči o pokožku se staly hypoalergenní mýdla. Z naší nabídky vám můžeme doporučit například oblíbený sprchový gel Locherber, který je určený pro mytí nejen pokožky, ale díky svému unikátnímu složení může být používaný opravdu na celé tělo včetně obličeje i intimních partií. Předchází problémům jako je zarudnutí, podráždění nebo akné, je vhodný pro citlivou pokožku a kůži navrací elastičnost a čistotu.

Kompletní nabídku kvalitních sprchových gelů, se kterými určitě neuděláte chybu, najdete v naší sekci sprcha a koupel. A v případě jakýchkoliv dotazů se nebojte na nás obrátit, rádi vám s volbou poradíme, popřípadě vámi zvolené zboží rádi zabalíme jako dárek.


Související články

Jak se zbavit lupů?

Jak se zbavit lupů?

Trápí vás nevzhledné bílé a suché šupinky v hlavě, kterých se nemůžete zbavit?
Co pomáhá proti vypadávání vlasů?

Co pomáhá proti vypadávání vlasů?

Víme jak zastavit vypadávání vlasů.
Tipy pro sametově pružnou a hebkou pleť

Tipy pro sametově pružnou a hebkou pleť

Toužíte po tom mít sametově hebkou pleť? Zaveďte do vaší každodenní rutiny následující tipy!
Osvěžovač vzduchu

Osvěžovač vzduchu

Jaké jsou druhy osvěžovačů vzduchu a jak vybrat ten nejlepší?
Rady pro používání katalytické lampy

Rady pro používání katalytické lampy

Praktické rady pro použití katalytické lapmy.
Jak se bezpečně opalovat?

Jak se bezpečně opalovat?

Mírné opalování není škodlivé. Naopak! Sluníčko je zdrojem energie. Působení jeho paprsků má kladný vliv na naše zdraví i na naši psychiku.